Check voor de zekerheid zoveel mogelijk de eigen site of social media van de organisator om de meest up-to-date informatie over een activiteit te zien.

Laden Evenementen
De Kinderboekenweek staat weer voor de deur!

Traditiegetrouw wordt deze week feestelijk afgetrapt met een gave middag in Mondriaanhuis Uden. Dit jaar is het thema van de Kinderboekenweek ‘Lekker eigenwijs’. Theaterspoor, Kunst&Co en Bibliotheek Uden vieren samen het dwars zijn. Op woensdag 2 oktober van 14.00-17.00 uur is er van alles te doen voor kinderen van groep 1 tot en met groep 8.

In de Bibliotheek
Op de jeugdafdeling van de Bibliotheek kun je de ‘Hoe eigenwijs ben jij’ test maken en in de prentenboekenhoek wordt er natuurlijk voorgelezen.

Op het podium
Op het podium kun je genieten van de energieke voorstelling ‘Er was weer… Doornroosje’ (4+) van theatergroep THINK om 14.00, 15.15 en 16.30 uur. Doornroosje heeft besloten om nooit meer te gaan slapen. Ze wil wakker blijven, want slapen is saai. Maar kun je wel altijd wakker blijven? Dat is best vermoeiend. En hoe zit het toch met die boze fee? En waar is de prins gebleven?

In Werkplaats InC
In de werkplaats InC reis je naar de toekomst. Hoe zou de wereld er uitzien als jij, net als Doornroosje, 100 jaar geslapen hebt? Hoe zien de auto’s eruit? Wat smeer je op je boterham? Welke kleding is er dan in de mode? Teken jouw droomwereld in 2124 en ga ermee op de foto bij het green screen.

De middag is gratis te bezoeken. Kaartjes voor de voorstelling zijn te reserveren door te mailen naar reserveer@theaterspoor.nl.

Share This Story, Choose Your Platform!